Από την στιγμή που το νερό παγετώνων των απάτητων Ιταλικών Άλπεων έσμιξε με το αγνό τσάι των τροπικών οροπεδίων της Κεϋλάνης και προστέθηκαν βιολογικής καλλιέργειας φρούτα Ιταλίας και καστανή βιολογική ζάχαρη Αγίου Μαυρικίου μόνο κάτι αληθινά μοναδικό θα μπορούσε να γεννηθεί και έτσι και έγινε, το πρώτο και αναντικατάστατο βιολογικό ice tea με νερό πηγής είναι εδώ, ονομάζεται Galvanina και περικλείεται σε ένα υπέροχο διάφανο σκαλιστό μπουκάλι από Ιταλικό Κρύσταλλο.

Ειδικότερα,  το βιολογικό ice tea Galvnina, αποτελείται από νερό  πηγής από τα Απένινα Όρη (Νότιο τμήμα των Ιταλικών Άλπεων) το οποίο, ύστερα από υπόγεια διαδρομή 30 μηνών, εκβάλει στον λόφο του Rimini. Εμπεριέχει  βιολογικής καλλιέργειας φρούτα μαζί με διαλεγμένα στο χέρι φύλλα τσαγιού Ασίας από εκλεκτές ποικιλίες. Το ice tea Galvanina έχει πιστοποιήσεις  ως βιολογικό προϊόν από Ευρωπαϊκή Ένωση, Ιταλία,  Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδά. Δεν περιέχει τεχνητά χρώματα ή αρώματα και διατίθεται σε πέντε δυνατές γεύσεις: Ροδάκινο, Λεμόνι, Πράσινο, Μαύρο και Λευκό με τροπικά φρούτα!

Από φρέσκα ροδάκινα Ιταλίας βιολογικής καλλιέργειας, φυσικό μεταλλικό νερό Galvanina, εκλεκτές ποικιλίες τσαγιού διαλεγμένες στο χέρι, το 100% βιολογικό ice tea με ροδάκινο συνδυάζει την αυθεντική γεύση με την απόλυτη δροσιά!

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Κωδικός: 000550
  • Χωρητικότητα τεμαχίου: 355ml
  • Χωρητικότητα κιβωτίου: 12 x 355ml

Συνημμένα αρχεία:

Ετικέτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 36 επισκέπτες και κανένα μέλος

Lotus up © 2020.