Πηγές

 

Galvanina

Η πηγή Galvanina βρίσκεται στους καταπράσινους λόφους του Ρίμινι. Μικροβιολογικά καθαρό και με χαρακτηριστικές πεπτικές ιδιότητες , αυτό το μεταλλικό νερό κυλά καθαρό και μη μολυσμένο.

Στην πραγματικότητα, στα βάθη της γης το νερό μας διασχίζει τεράστιες όχθες άμμου, καθαρίζοντας τον εαυτό του και φυσικά εμπλουτίζεται με πολύτιμα μέταλλα. 

Η Galvanina είναι η ιστορική πηγή από την οποία η εταιρεία παίρνει το όνομά της. Η δραστηριότητα εμφιάλωσης, η οποία σε βιοτεχνική μορφή χρονολογείται από τις αρχές του εικοστού αιώνα, υπέστη βιομηχανική εξέλιξη ήδη από το 1928, έτος κατασκευής του πρώτου εργοστασίου.

fonte galvanina

San Giuliano

Η πηγή San Giuliano βρίσκεται επίσης κοντά στο Ρίμινι και αποτελεί την κύρια πηγή εφοδιασμού για τους τοπικούς πληθυσμούς για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το όνομα είναι αυτό του ιερού χριστιανικού μάρτυρα που, σύμφωνα με τον μύθο, έφτασε στην περιοχή όπου το νερό βρίσκει την προέλευσή του πριν από πολλούς αιώνες. Μια τέλεια ισορροπία ανόργανων συστατικών, με διουρητικά αποτελέσματα, καθιστά αυτό το νερό ιδανικό για ενυδάτωση . 

fonte galvanina

Val Di Meti

Στην καρδιά των Απέννιων του Marche μεταξύ των περιοχών της Ούμπρια και της Τοσκάνης, η πηγή Val di Meti αναβλίζει από το Monte Carda, ένα βραχώδες μέρος στη δυτική πλευρά του Monte Nerone, περίπου 700 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. 

Το νερό υπάρχει σε μια περιοχή που περιβάλλεται από παρθένα φύση και το μονοπάτι του, το καθιστά μικροβιολογικά καθαρό και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για δίαιτες με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο .

Image

ΤΣΕΓΚΟΣ Γ. & ΣΙΑ ΟΕ. « LOTUS UP »

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΤΚ 17236

Τηλ: +30 210 6014348

Email: info@galvanina.gr / info@lotusup.gr