Εγκαταστάσεις

 

Η Galvanina διαχειρίζεται τρεις χώρους παραγωγής στην κεντρική Ιταλία , στις περιοχές Emilia Romagna και Marche : Galvanina, Val di Meti και San Giuliano.

Οι εταιρείες βρίσκονται κοντά στις τρεις πηγές από τις οποίες προέρχονται οι προμήθειες μεταλλικού νερού. Κάθε εργοστάσιο είναι υπεύθυνο για την παραγωγή διαφορετικών τύπων ποτών.

Galvanina

stabilimento galvanina

Στους λόφους του Ρίμινι , βρίσκεται το εργοστάσιο, κοντά στην ιστορική πηγή Galvanina, από την οποία η εταιρεία παίρνει το όνομά της. 

Η κατασκευή του βιομηχανικού εργοστασίου χρονολογείται από το 1928, αλλά η δραστηριότητα εμφιάλωσης είχε ήδη ξεκινήσει στις αρχές του εικοστού αιώνα.

Εδώ είναι η έδρα της Galvanina και η παραγωγή και εμφιάλωση μεταλλικού νερού, τόσο του φυσικού όσο και του αφρώδους, καθώς επίσης των οργανικών και συμβατικών αναψυκτικών και ice tea.

Σαν Τζιουλιάνο

stabilimento galvanina

Το εργοστάσιο San Giuliano βρίσκεται επίσης κοντά στο Ρίμινι, δίπλα στην ομώνυμη πηγή, και πήρε το όνομά του από τον Καθολικό Χριστιανό Μάρτυρα San Juliano

Γεννημένος ως πηγή εφοδιασμού για τοπικούς πληθυσμούς, φιλοξενεί πλέον ένα εργοστάσιο παραγωγής και εμφιάλωσης μεταλλικού νερού, τόσο φυσικού όσο και αφρώδους, καθώς επίσης των οργανικών και συμβατικών αναψυκτικών και ice tea.

Apecchio

stabilimento galvanina

Τα κεντρικά γραφεία του Apecchio βρίσκονται στο κέντρο του Apennines Marche, μεταξύ των περιοχών Umbria και Τοσκάνης. 

Η πηγή από την οποία προμηθεύεται είναι η Val di Meti , η οποία ρέει από το Monte Carda, περίπου 700 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θαλάσσης.

Σε αυτό το εργοστάσιο παράγονται και εμφιαλώνονται τα φυσικά μεταλλικά νερά, άνευ ανθρακικού και ανθρακούχα!

Image

ΤΣΕΓΚΟΣ Γ. & ΣΙΑ ΟΕ. « LOTUS UP »

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΤΚ 17236

Τηλ: +30 210 6014348

Email: info@galvanina.gr / info@lotusup.gr