Ιστορία

Galvanina, η απαρχή μιας Ιστορίας Επιτυχίας και Ανάπτυξης

Η Galvanina έχει μια συναρπαστική ιστορία με αφετηρία βαθιά στο παρελθόν. Η Τοποθεσία της βρίσκεται στον λόφο «Paradise Hill» όπου εδράζονταν τα αρχαία Ρωμαϊκά λουτρά και, σε αυτό το θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον, η Galvanina λαμβάνει το όνομά της από τις ομώνυμες πηγές φυσικού μεταλλικού νερού. Κάπως έτσι, λοιπόν, ενα ταξίδι ζωής δια μέσω των αιώνων αναδύεται μέσα από το υπέδαφος του Rimini.

 
 
Image
Image

Η Αναγέννηση, ο Giorgio Vasari και το σύμβολο της Galvanina

Ο θηρεός της Galvanina προέρχεται από την ευγενή οικογένεια που τότε ανήκε ανήκε και βρίσκεται στις πηγές της Είναι σκαλισμένος σε ένα μνημειακό σιντριβάνι του δέκατου έκτου αιώνα και σύμφωνα με την παράδοση, σχεδιάστηκε από τον μεγάλο Ιταλό ζωγράφο, αρχιτέκτονα και ιστορικό τέχνης Giorgio Vasari .

Η Galvanina τον 20ο Αιώνα

Το πρώτο κτήριο της Galvanina δομήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1900 για βιοτεχνική δραστηριότητα, και στην συνέχεια έγινε το πρώτο εργοστάσιο εμφιάλωσης γυαλιού για μεταλλικό νερό, περίπου το 1950! Κατά τη διάρκεια των δύο παγκόσμιων πολέμων οι εγκαταστάσεις καταστράφηκαν, αλλά η ανοικοδόμηση πραγματοποιήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

Η ωφέλεια του νερού Galvanina στον ανθρώπινο οργανισμό και κυρίως  κατά την διαδικασία της πέψης, κατά την πάροδο του χρόνου αναγνωρίστηκε από όλο και περισσότερους  ανθρώπους, με αποτέλεσμα η Galvanina συνεχώς να επεκτείνεται και να αναπτύσσει τις δραστηριότητές της ώστε να γίνει μια αναγνωρισμένη, βραβευμένη και υπολογίσιμη Εταιρία!

Image

Η δεκαετία του 1980, μια δεκαετία ανάπτυξης

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80 η εταιρεία, παράλληλα με την παραγωγή μεταλλικού νερού, και αναψυκτικά από φρέσκα φρούτα και φυσικές γεύσεις , δημιουργεί τις συνθήκες έτσι ώστε η εμπορική προσφορά να ξεπερνά τα σύνορα της Ιταλίας.

Το 1987, λοιπόν, το μεταλλικό νερό και τα ποτά Galvanina φτάνουν πρώτα στα τραπέζια της Αμερικής και του Καναδά και στη συνέχεια σε άλλες 50 χώρες σε Ηπείρους, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Ασίας και της Αυστραλίας.

 

Η δεκαετία του 2000, το σημείο καμπής στη βιολογική γεωργία.

Η επέκταση της Galvanina συνεχίστηκε στη δεκαετία του 2000. Η αύξηση της ζήτησης για τα προϊόντα οδήγησε την εταιρεία στην διανομή μεταλλικού νερού και beverage, σε διάφορες διεθνείς αλυσίδες λιανικής .

Για να επιβεβαιώσει τις επιτυχίες που επιτεύχθηκαν, η Galvanina επεκτείνει την παραγωγή της: το εργοστάσιο Apecchio προστίθεται στο εργοστάσιο του Rimini , όπου εμφιαλώνεται νερό από την πηγή Val di Meti. Η Galvanina αποδεικνύει ότι γνωρίζει πώς να κατανοεί την αγορά και τις τάσεις της και να είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία βιολογικών ποτών.

 

Η Galvanina σήμερα

Σήμερα η εταιρεία διαχειρίζεται τρεις χώρους παραγωγής , όπου τα νερά των πηγών Galvanina, Val di Meti και San Giuliano εμφιαλώνονται σε μποτίλιες και  PET συσκευασίες . Σε αυτά προστίθενται η δημιουργία και παραγωγή τόσο οργανικών όσο και συμβατικών αρωματικών νερών , αναψυκτικών, soft drinks και κρύων τσαγιών .

Χάρις στην ποιότητα, την καινοτομία, την έρευνα και την αυθεντικότητα των προϊόντων της, ικανά να προσδώσουν στις στιγμές γούστο και ποιότητα και να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές, η Galvanina αναπτύσσεται αδιάλειπτα έως σημέρα!

Το 2019: η πολυεθνική εταιρία Riverside αποκτά τις περισσότερες μετοχές της Galvanina με στόχο να την αναπτύξει περαιτέρω και να επεκτείνει την παρουσία της στις διεθνείς αγορές και να την καταστίσει ως εταιρεία με παγκόσμια επιδραστικότητα!

Image

ΤΣΕΓΚΟΣ Γ. & ΣΙΑ ΟΕ. « LOTUS UP »

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΤΚ 17236

Τηλ: +30 210 6014348

Email: info@galvanina.gr / info@lotusup.gr