Πιστοποιήσεις

 


Ο στόχος της Galvanina ήταν πάντα να ικανοποιεί τους καταναλωτές με εξαιρετικά προϊόντα . Για αυτόν τον λόγο έχουμε δημιουργήσει μια σειρά από μοναδικά και υψηλής ποιότητας βιολογικά και συμβατικά ποτά .

Η έρευνα και η επιλογή πρώτων υλών, οι διαδικασίες παραγωγής και κατασκευής, αναφέρονται συνεχώς σε θεμελιώδη διεθνή πρότυπα. Επιπλέον, έχουμε αναπτύξει μια σειρά σημαντικών μέτρων για τη λήψη των πιο σημαντικών πιστοποιήσεων παγκοσμίως .  

 

 

 

BRC

brc food certificated Το BRC (British Retail Consortium) είναι το παγκόσμιο πρότυπο για την ασφάλεια των τροφίμων που ανήκει στο British Retail Consortium. Ιδρύθηκε το 1998 και  εγγυάται ότι τα επώνυμα προϊόντα συσκευάζονται σύμφωνα με αποδεκτά καθορισμένα πρότυπα ποιότητας .

Είναι ένα από τα πρότυπα ασφάλειας των τροφίμων που αναγνωρίζονται από την Παγκόσμια Πρωτοβουλία για την Ασφάλεια των Τροφίμων (GFSI): μια διεθνής πρωτοβουλία που έχει ως κύριο σκοπό την ενίσχυση και την προώθηση της ασφάλειας των τροφίμων σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού. 

Η εφαρμογή αυτής της πιστοποίησης, εκτός από την απαραίτητη προϋπόθεση για την εξαγωγή των προϊόντων της στην Ευρώπη, είναι ένα αναγνωρισμένο μέσο εγγύησης για την εταιρική αξιοπιστία .

IFS

brc food certificated

 

HACCP

 

Η πιστοποίηση HACCP είναι ένα διεθνές πρότυπο που βασίζεται στις αρχές του Codex Alimentarius και καθορίζει τις απαιτήσεις για αποτελεσματικό έλεγχο της ασφάλειας των τροφίμων .

Αυτή η μεθοδολογία είναι σήμερα η πιο διαδεδομένη για την αξιολόγηση, με προληπτική προσέγγιση, για αποτροπή των πιθανών κινδύνων που σχετίζονται με την υγιεινή ασφάλεια των προϊόντων και των διαδικασιών παραγωγής και για τη θέσπιση κατάλληλων μέτρων ελέγχου.

brc food certificated

ΒΙΟ

brc food certificated

USDA ORGANIC

brc food certificated

Τα βιολογικά προϊόντα ρυθμίζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες με το συγκεκριμένο ομοσπονδιακό νόμο, που ισχύει από 21 Φεβρουαρίου του 2001, γνωστή ως NOP (National Organic Program) και διοικείται από το USDA (United States Department of Agriculture) .

Οι Ιταλοί και Ευρωπαίοι φορείς που σκοπεύουν να διαθέσουν στην αγορά βιολογικά προϊόντα στις ΗΠΑ πρέπει να πιστοποιηθούν σύμφωνα με τον παρόντα νόμο από οργανισμούς που αναγνωρίζονται για το σκοπό αυτό απευθείας από το USDA.

Τα οργανικά προϊόντα που έχουν ήδη πιστοποιηθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό CE 834/2007, μπορούν να διατεθούν στην αγορά των ΗΠΑ χάρη στη συμφωνία ισοδυναμίας που διαπραγματεύτηκε μεταξύ της ΕΕ και των ΗΠΑ.

CANADA ORGANIC

brc food certificated

Τα βιολογικά προϊόντα που έχουν ήδη πιστοποιηθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό CE 834/2007, μπορούν να διατεθούν στην αγορά στον Καναδά χάρη στη συμφωνία ισοδυναμίας που διαπραγματεύτηκε μεταξύ της ΕΕ και του Καναδά.

KOSHER

brc food certificated

Ο όρος «Kosher» στα εβραϊκά σημαίνει «κατάλληλος».

Αυτή η πιστοποίηση εγγυάται ότι η παραγωγή τροφίμων είναι κατάλληλη για κατανάλωση και σύμφωνα με τα πρότυπα διατροφής Kosher, δηλαδή ότι ακολουθεί το σύνολο των θρησκευτικών κανονισμών που διέπουν τη διατροφή των Ορθόδοξων Εβραίων

Αυτοί είναι πολύ ειδικοί διατροφικοί κανόνες που αφορούν τόσο τα επιτρεπόμενα συστατικά όσο και τις τεχνικές επεξεργασίας και ιδίως τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να σφάζονται τα ζώα που προορίζονται για το τραπέζι. Το αποτέλεσμα είναι μια «κατάλληλη» τροφή (στην πραγματικότητα), όχι μόνο για το σώμα αλλά και για την ψυχή.

Είναι το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο αναφοράς για τη διαχείριση ποιότητας οποιουδήποτε οργανισμού που σκοπεύει να ικανοποιήσει τους πελάτες του σχετικά με τα παρεχόμενα προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και τη συνεχή βελτίωση της απόδοσης της εταιρείας, επιτρέποντας στην πιστοποιημένη εταιρεία να διασφαλίσει στους πελάτες της τη συντήρηση και τη βελτίωση με την πάροδο του χρόνου της ποιότητας των αγαθών και των υπηρεσιών της.

ISO 9001

brc food certificated

Το ISO9001 είναι το διεθνές πρότυπο αναφοράς για τα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας (QMS) , που δημοσιεύεται από το ISO (Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης). 

Ισχύει για οργανισμούς που σκοπεύουν να ικανοποιήσουν τους πελάτες τους όσον αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται. Προϋποθέτει, επίσης, από τις εταιρείες να εργαστούν για τη συνεχή βελτίωση της απόδοσης, επιτρέποντάς τους να εξασφαλίσουν ένα συνεχώς αυξανόμενο επίπεδο ποιότητας των αγαθών και των υπηρεσιών τους.

ΑΕΟ

brc food certificated

Η πιστοποίηση AEO (Authorized Economic Operator) προκύπτει από την ανάγκη εγγύησης της ασφάλειας των εισαγόμενων, εξαγόμενων και διαμετακομιστικών αγαθών.

Σε απάντηση αυτής της ανάγκης, η Ευρωπαϊκή Ένωση εισήγαγε αυτην την πιστοποίηση, η οποία εγγυάται την αξιοπιστία της εταιρείας σε σχέση με τις τελωνειακές αρχές, διασφαλίζοντας την αυστηρή συμμόρφωση με τους κανονισμούς και την ασφάλεια των προϊόντων.

Image

ΤΣΕΓΚΟΣ Γ. & ΣΙΑ ΟΕ. « LOTUS UP »

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΤΚ 17236

Τηλ: +30 210 6014348

Email: info@galvanina.gr / info@lotusup.gr