Βραβεία

Τα αναψυκτικά Galvanina έχουν πολλαπλώς βραβευτεί σε όλο τον κόσμο. Η ιδιαίτερη φύση των μοναδικών και καινοτόμων γεύσεών της αλλά και η retro συσκευασία με το αυθεντικό γυάλινο μπουκάλι, έχουν χαρίσει στην Galvanina πολύ σημαντικά βραβεία, τα οποία επιβεβαίωσαν την αξία της μάρκας στον τομέα των ποτών. 

London, UK – The Spirits Business Tonic & Mixer Masters

Tonic Mixer masters GOLD 2021 240x240  Το 2014, στο Λονδίνο, η Galvanina βραβεύτηκε με το Quality Food Award, χάρις στο  Mandarino Galvanina . Βραβεύτηκε ως το καλύτερο ιταλικό προϊόν διατροφής που διατίθεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

2011 Τόκιο - Βραβείο καλής σχεδίασης

tokyo good design award

Το αψεγάδιαστο ανάγλυφο γυάλινο μπουκάλι της Galvanina, κέρδισε το Good Design Award, στο Τόκιο το 2011. Ιδρύθηκε το 1957 και βραβεύει τα καλύτερα σχεδιαστικά προϊόντα στον κόσμο, που προορίζονται όχι μόνο ως αντικείμενα, αλλά πάνω από όλα ως  αυτά που «εμπλουτίζουν τη ζωή των ανθρώπων».

 

2014 London, UK: Βραβείο ποιότητας τροφίμων

tokyo good design awardΤο 2014, στο Λονδίνο, η Galvanina βραβεύτηκε με το Quality Food Award, χάρις στο  Mandarino Galvanina . Βραβεύτηκε ως το καλύτερο ιταλικό προϊόν διατροφής που διατίθεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

2016 USA - Fancy Food Sofi Award

tokyo good design award

Η καινοτομία και η δημιουργική ικανότητα της Galvanina βραβεύτηκαν το 2016, στις Ηνωμένες Πολιτείες, με το Fancy Food Sofi Award . Η αναγνώριση, στην κατηγορία «Έτοιμο για κατανάλωση- κρύο ποτό», πήγε στο Κόκκινο πορτοκάλι, μαύρο καρότο και βατόμουρο Galvanina ως η πιο καινοτόμος γεύση.

 

2018 Γαλλία - Saveur de l'Année

tokyo good design award

Το 2018, οι Γάλλοι καταναλωτές αναγνώρισαν δύο αναψυκτικά Galvanina ως την καλύτερη γεύση της χρονιάς ( Saveur de l'Anné ). Η Galvanina Lemonade και η Galvanina Ginger Ale , με τις έντονες και δροσιστικές γεύσεις τους, κατάφεραν να κατακτήσουν τον ουρανίσκο ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών

2019 Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο - Βραβεία Bellavita

tokyo good design award

Τα Bellavita Awards είναι ο κύριος διεθνής διαγωνισμός αφιερωμένος στην ιταλική ποιότητα τροφίμων και κρασιών και πραγματοποιείται στο Λονδίνο κάθε χρόνο.

Το 2019 η Galvanina λαμβάνει δύο σημαντικά βραβεία χάρη σε δύο ποτά που έχουν επιβεβαιωθεί ότι είναι από τα πιο δημοφιλή.

Bellavita Awards London 240x242

Το Ginger Beer Galvanina βραβεύτηκε ως νικητής της κατηγορίας ποτό, ενώ η λεμονάδα Galvanina κέρδισε τρία αστέρια.

 

Image

ΤΣΕΓΚΟΣ Γ. & ΣΙΑ ΟΕ. « LOTUS UP »

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΤΚ 17236

Τηλ: +30 210 6014348

Email: info@galvanina.gr / info@lotusup.gr