Ιστορία

Galvanina, η προέλευση μιας παγκόσμιας άνθισης

Η Galvanina έχει μια αρχαία και συναρπαστική ιστορία. Με θέση στις πλαγιές του Paradise Hill, όπου βρίσκονταν τα αρχαία Ρωμαϊκά λουτρά, η Galvanina λαμβάνει το όνομά της από τις ομώνυμες πηγές φυσικού μεταλλικού νερού. Κάπως έτσι, λοιπόν, το ταξίδι ανάμεσα στους αιώνες ξεκινά μέσα από το έδαφος του Rimini.

 
 
Image
Image

Η Αναγέννηση, ο Giorgio Vasari και το σύμβολο της Galvanina

Το έμβλημα της Galvanina προέρχεται από την ευγενή οικογένεια που τότε ανήκε στην πηγή του μεταλλικού νερού. Είναι σκαλισμένο σε ένα μνημειακό σιντριβάνι του δέκατου έκτου αιώνα και σύμφωνα με την παράδοση, σχεδιάστηκε από τον μεγάλο Ιταλό ζωγράφο, αρχιτέκτονα και ιστορικό τέχνης Giorgio Vasari .

Η Galvanina και ο Ιταλικός εικοστός αιώνας

Η πρώτη εγκατάσταση της Galvanina δημιουργήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1900 ως βιοτεχνική δραστηριότητα, και στην συνέχεια έγινε το πρώτο εργοστάσιο εμφιάλωσης γυαλιού για μεταλλικό νερό, στο πρώτο μισό του αιώνα. Κατά τη διάρκεια των δύο παγκόσμιων πολέμων τα φυτά καταστράφηκαν, αλλά η ανοικοδόμηση πραγματοποιήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

Χάρη στην εκτίμηση των πεπτικών χαρακτηριστικών του νερού, από όλο και περισσότερους ανθρώπους, η Galvanina με την πάροδο των ετών επεκτείνεται και αναπτύσσει τις δραστηριότητές της για να γίνει μια καθιερωμένη βιομηχανική πραγματικότητα .

Image

Η δεκαετία του 1980, μια δεκαετία ανάπτυξης

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80 η εταιρεία, παράλληλα με την παραγωγή μεταλλικού νερού με αναψυκτικά από φρούτα και φυσικές γεύσεις , δημιουργεί τις συνθήκες έτσι ώστε η εμπορική προσφορά να ξεπερνά τα εθνικά σύνορα.

Το 1987 , λοιπόν, το μεταλλικό νερό και τα ποτά Galvanina φτάνουν πρώτα στα τραπέζια της Αμερικής και του Καναδά , στη συνέχεια σε άλλες 50 χώρες και ηπείρους, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης , της Ασίας και της Ωκεανίας .

 

Η δεκαετία του 2000, το σημείο καμπής στη βιολογική γεωργία.

Η επέκταση της Galvanina συνεχίστηκε στη δεκαετία του 2000. Η αύξηση της ζήτησης για τα προϊόντα οδήγησε την εταιρεία στην διανομή μεταλλικού νερού και beverage, σε διάφορες διεθνείς αλυσίδες λιανικής .

Για να επιβεβαιώσει τις επιτυχίες που επιτεύχθηκαν, η Galvanina επεκτείνει την παραγωγή της: το εργοστάσιο Apecchio προστίθεται στο εργοστάσιο του Rimini , όπου εμφιαλώνεται νερό από την πηγή Val di Meti. Η Galvanina αποδεικνύεται να γνωρίζει πώς να κατανοεί την αγορά και τις τάσεις της και είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία βιολογικών ποτών.

 

Η Galvanina σήμερα

Σήμερα η εταιρεία διαχειρίζεται τρεις χώρους παραγωγής , όπου τα νερά των πηγών Galvanina, Val di Meti και San Giuliano εμφιαλώνονται σε ποτήρι, PET και δοχεία . Σε αυτά προστίθενται η δημιουργία και παραγωγή τόσο οργανικών όσο και συμβατικών αρωματικών νερών , αναψυκτικών , αναμικτών και κρύων τσαγιών .

Χάρη στην ποιότητα , την καινοτομία , την έρευνα και την αυθεντικότητα των προϊόντων της, ικανά να εμπλουτίσουν στιγμές με γούστο και να ικανοποιήσουν τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές, η Galvanina συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και την τελευταία δεκαετία.

Το 2019: η παγκόσμια εταιρεία Riverside αποκτά τις περισσότερες μετοχές της Galvanina, για να την αναπτύξει περαιτέρω και να επεκτείνει την παρουσία της στις διεθνείς αγορές και να την ενοποιήσει ως εταιρεία με παγκόσμιο αποτύπωμα.

Image

ΤΣΕΓΚΟΣ Γ. & ΣΙΑ ΟΕ. « LOTUS UP »

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΤΚ 17236

Τηλ: +30 210 6014348

Email: info@galvanina.gr / info@lotusup.gr